top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Da HUK kom til bygda

Lørdag 12. september kl. 18 sparker HUK i gang høstsemesteret med det vi kan omtale som en norskamerikansk konsert. I god HUK tradisjon har vi valgt en noe utradisjonell konsertarena, nemlig låven på Reidvintunet i Hillestad. Alt ligger dermed til rette for å nye kveldssola sammen med byens brassband.

På programmet denne kvelden står musikk som tar publikum med på en liten reise fra den norske folkemusikken og over dammen til USA og noen av deres musikalske tradisjoner.

Vi har unektelig latt oss inspirere av at HUK er kommet til bygda denne kvelden - hva dette betyr, må du nesten komme, se og høre selv, men det ryktes at HUK blant annet skal prøve seg som Country&Western-band.

 

DA HUK KOM TIL BYGDA

- FRA HILLESTAD TO OVER THERE REIDVINTUNET I HILLESTAD LØRDAG 12. SEPTEMBER KL. 18.00 BILL. KR. 100,-

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page