top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Route 66

I år gleder vi oss til å ta deg med på en musikalsk roadtrip under kulturfestivalen. Route 66 er utgangspunktet, men det blir nok noen avstikkere underveis. Vi kjører fra Chicago 12. juni, men det er også mulig å hoppe på den 16. Ta bilen, heisen eller sykkelen fatt til byen, så sees vi i festivalteltet!

Med Route 66 som tema for årets festivalkonsert ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse med høy underholdningsfaktor. Route 66 er den gamle hovedveien som gikk fra Chicago til Los Angeles i USA. Mange mener ruten er den optimale for en roadtrip i statene.

Vi har i år plukket musikk vi føler kan høre hjemme på, eller langs denne historiske veien. Heftige og svingene rytmer er en gjenganger i flere av låtene som spenner fra blues, storbandgrooves, ragtime, og latininspirert musikk til rock.

Buckle up, hope to see you soon!

 

ROUTE 66 - EN MUSIKALSK ROADTRIP FESTIVALTELTET MANDAG 12. OG FREDAG 16. JUNI KL. 20.00 BILLETTER KR. 200,-

BILLETTSALG PÅ BILBJØRN I DØRA OG PÅ TICKETCO

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page