top of page

VELKOMMEN TIL

HOLMESTRAND BRASS

holmestrand-brass-logo-farge.png
Holmestrand brass er et aktivt brassband med et variert og sammensatt repetoar. Vi har øvelse hver mandag kl. 18.30 i kultursalen på Hof skole. Er du på leting etter et brassband og interessert i å være med i en musikalsk og svært sosial gjeng, er du hjertelig velkommen.

I 2021 har vi vært en aktiv del av bybildet i Holmestrand i 100 år. Det kommer vi til å fortsette å være. At brassbandet fortsatt er høyst oppegående skyldes i stor grad at vi har evnet å tilpasse og endre oss i årenes løp. 

 

Både medlemmenes og publikums forventninger til korps er i dag helt annerledes enn for bare få år siden. Å være i takt med de forventningene som stilles til oss og kunne levere et godt musikalsk produkt, er noe vi jobber med hver gang vi møtes til øvelser, seminarer, konserter eller ande begivenheter.

 

Holmestrand brass er tuftet på to grunnstener, nemlig det musikalske og det sosiale. Vi er et brassband som satser på musikalsk kvalitet tilpasset besetningens nivå samtidig som vi skal ha det sosialt og hyggelig sammen.

Dette betyr at vi spiller musikk som gir medlemmene rom for musikalsk utvikling samtidig som vi tar en real fest, eller en felles tur når anledningen byr seg.

 

Holmestrand brass driver voksenopplæring etter voksenopplæringsloven og NMFs læreplaner.

 

Velkommen til Holmestrand brass - byens brassband

bottom of page