top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

The Blues Brothers

Det blir rå blues og soul blandet med rock og jazz når HUK tar med seg skolekorpsene i Holmestrand og Hof og vokalister til Biorama lørdag 21. november. Musikken fra filmen The Blues Brothers fra 1980 svinger fortsatt så det holder, sier prosjektleder Tim Grov som ønsker publikum velkommen til bluesfest.

Filmen forteller historien om de to lysskye brødrene Jake og Elwood Blues som samler sammen sitt gamle bluesband for å skaffe penger så de kan hindre nedleggelse av det katolske barnehjemmet de vokste opp på. Underveis treffer de på artister som James Brown, Aretha Franklin og Ray Charles som framfører noen av sine mest kjente låter sammen med The Blues Brothers.

Konserten vil inneholde kjente låter som Gimme Some Lovin´, Minnie The Moocher, Think, Sweet home Chicago og Jailhouse Rock. Foruten de om lag 50 blåserne fra HUK og skolekorpsene har vi med oss kompgruppe med gitar, bass og tangenter. På vokal har vi med Jan Roger Svendsen og en gruppe solister og korister fra Swinglett, forteller prosjektlederen. Vokalistene fra Swinglett er Monika Sjue, Kaisa Onshuus og Veronika Lien.

Korpsene har ligget i hardtrening i langt tid og denne uka sys bitene sammen til en stor konsert med svingende musikk for store og små. De unge musikantene fra Holmestrand og Botne skolekorps og Hof Skolekorps har imponert med solide bidrag til det store bluesorkesteret sammen med HUK. De fortjener støtte fra lokalmiljøet ved at publikum fyller Biorama til en helaften med The Blues Brothers, sier Tim Grov, som kan love full trøkk og en rocka blueskonsert i byens storstue.

 

THE BLUES BROTHERS HUK, HOLMESTRAND OG BOTNE SKOLEKORPS OG HOF SKOLEKORPS BIORAMA, HOLMESTRAND LØRDAG 21. NOVEMBER KL. 18.00 BILL. KR. 200,- / FAMILIE KR. 400,-

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page