top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Jul i Biorama

Merk deg datoen; lørdag 14. desember 2013. Da samler HUK - byens brassband, Holmestrand og Botne skolekorps og Hillestad promenadeorkester seg til årets STORE julekonsert i Biorama. Vi garanterer god julestemning for både store og små fra første til siste tone.

Konserten "JUL I BIORAMA" ønsker byens korps å innstifte en ny tradisjon i byen. Å samle kommunens brass- og janitsjarbesetninger i byens storstue en kveld oppunder jul borger for mye god julestemning.

Publikum inviteres til et julepyntet Biorama der arrangørene ønsker å tilby et pusterom for kropp og sjel i juleforberedelsene. JUL I BIORAMA skal være en konsert preget av høytid der du kan lukke øynene, nyte musikken og slippe å ha dårlig samvittighet for alt det andre du skulle ha gjort.

Solist fra "Villa Strandholm" I tillegg til korpsene vil også Bjørn Magne Kruse delta som solist på konserten. Bjørn Magne har i høst blitt godt kjent for mange gjennom hans hovedrolle i musikalen "Villa Strandholm" Han har en kraftfull og klokkeklar stemmeprakt med svært høy gåsehudfaktor! Vi gleder oss til å ønske Bjørn Magne velkommen tilbake på scenen.

En og annen overraskelse Julen er tiden for å ovverrekke gaver, og HUK og Hillestad promenadeorkester har bestemt at overskuddet fra JUL I BIORAMA skal tilfalle skolekorpset. Ved å gjeste konserten er du dermed med på å spleise på en meget viktig julegave i lokalsamfunnet. Vi er også kjent med at en annen nisse vil stikke innom, men denne pakken har vi ikke fått lov til å klemme på.

Ikke en erstatningskonsert Det er verdt å merke seg at JUL I BIORAMA ikke er en erstatning for, men et tillegg til korpsenes øvrige juleprogram. Det vil fortsatt bli musikk i byen under julegateåpningen 30. november og Hillestad promenadeorkester vil også i år gjeste Holmestrand kirke samme dag. HUK på sin side, ønsker velkommen til den tradisjonsrike julekonserten i Botne kirke den 16. desember. Vi håper å se deg både der og der!

 

JUL I BIORAMA 14. DESEMBER 2013 KL. 17.00 BILLETTER KR 150,- / KR 50,- FORHÅNDSSALG PÅ BILBJØRN

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page