top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Ten years with Nordic Tenors & HUK

15. og 16. juni slår HUK og Nordic Tenors seg sammen og inviterer til en musikalsk fest på byens hovedscene, Biorama. Nordic Tenors har samlet et knippe høydepunkter fra sin 10 årige karriære, og med byens brassband i ryggen blir det "fullt trøkk" og gåsehud fra første til siste tone.

HUK har en lang tradisjon for temakonserter med høy underholdningsfaktor under kulturfestivalen. -Når det åpnet seg en mulighet for samarbeid med Nordic Tenors, var vi ikke sene om å gripe denne, sier leder i HUK, Svein Erik Schulze. Mange steder i landet, men ikke minst i Holmstrand er Nordic Tenors med byens egen Jan Tore Saltnes i rekkene godt kjent. Blant annet har Nordic Tenors fantastiske julekonserter gått for fulle hus de siste årene. - Tenorene har nå invitert til lokalt samarbeid ved å spesialarrangere flere av sine musikalske høydepunkt for korps, og vi kan love to konserter med både fullt trøkk, frysninger ned over ryggen og en god porsjon humor, fortsetter Svein Erik. For å forsterke konsertopplevelsen ytterligere har også HUK plukket frem flere høydepunkter fra sine egne arkiver. Resultatet har blitt til to helaftens forestillinger der pulikum garantert vil kunne kjenne seg igjen i mye av musikken. - Taket skal løftes og messingen skinne når HUK igjen gleder seg til å blåse liv i Holmestrand under kulturfestivalen, avslutter Schulze. Velkommen til Biorama og Ten years with Nordic Tenors & HUK 15. og 16. juni klokken 19.00. Billettene koster kr 300,- og selges på Shell, Bilbjørn i Holmestrand sentrum. (Tlf: 33 05 18 24)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page