top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Brass på festningen

Søndag 11. november inviterer HUK til gratis minikonsert på selveste Akershus festning. Konsertstart er klokken 15 i aulaen på Forsvarsmuseet.

HUK har denne høsten lagt sitt halvårlige øvelsesseminar til Oslo og Akershus festning. Seminaret avsluttes med en minikonsert der ett knippe musikkstykker av forskjellig slag vil bli fremført. Noen av stykkene som står på konsertprogrammet er Orient Express, Libertango, Fiddler on the roof, michelangelo og Home of legends. I tillegg vil det bli gjenhør med noen av låtene fra sommerens showkonsert, HUK goes big band! Konserten er gratis og spilles i Forsvarsmuseets aula på Akershus fesning. Kombiner gjerne konsertopplevelsen med ett besøk på Akershus festning og Forsvarsmuseet. Museet har for tiden en ny fast utstilling om Norsk deltakelse i internasjonale operasjoner og små og store gutter kan også glede seg til utstillingen av militære motorsykler som nylig åpnet! HUK ønsker velkommen til en opplevelsesrik søndag i hovedstaden.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page