top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

HUK goes BIG BAND

Storbandmusikk og dyktige sangsolister er miksen i HUK goes BIG BAND. Holmestrand Ungdomskorps har satt sammen et program for å feire 50 år med storbandmusikk i Holmestrand. Vi har lenge hatt lyst til å holde en konsert med bare storbandlåter, forteller HUK-leder Jon Kåre Larsen, og hva passer vel bedre å gjøre det som en hyllest til 50-årsjubilanten Holmestand Storband.

I festivalteltet lørdag 16., mandag 18. og fredag 22. juni kl. 20.00 får publikum høre hvordan kjent storbandmusikk låter framført av Holmestrands eget Brass Band.

Som sangsolister presenterer HUK en fin blanding av solid rutine og unge talenter, forteller HUK-lederen. På to av konsertene kommer jazzvokalistenes grand old man i byen, Arild Jensen, kjent fra Pluto og egen orgelkvartett. Arild ble i mars kjent i hele landet gjennom sin framføring av The Lady is a Tramp med Lill-Babs i TV2-programmet Kvelden er din. I festivalteltet kan publikum høre sangen på nytt og få med seg Arild i Fly me to the moon. De unge talentene er Anniken Kolstad fra Hof og HUKs egen Kristoffer Solbakken. Anniken som var drømmestipendvinner i 2010, deltok med suksess på Holmestrand Storbands jubilemumskonsert i vinter. Hennes solistnummer blir Misty og Over the Rainbow. Kristoffer har sunget New York, New York med Gardemusikken, og publikum har virkelig noe å glede seg til når Kristoffer gjentar dette nummeret på HUK goes Big Band, sier Jon Kåre Larsen. Blant instrumentallåtene HUK skal framføre, finner vi Neil Heftis storbandklassiker Cute, Puttin´ on the Ritz og Hello Dolly. I flere stykker skal noen av HUKs dyktigste solister også få vise seg fram. Blant annet tar Vidar Sten Hansen kornettsoloen i Sugar Blues, og Erik Joachim Galleberg er trombonesolist i Feeling Good. For denne soloen høstet Erik stålende kritikker av dommerene da HUK tok hjem seieren i 2. divisjon under Hjertnesfestvalen i mars. Nå gleder vi oss til å presentere dette for eget publikum, avslutter Jon Kåre Larsen og ønsker velkommen til HUK goes BIG BAND i festivalteltet.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page