top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Julestemning med HUK i Botne kirke

Holmestrand Ungdomskorps (HUK) garanterer julestemning i Botne kirke siste søndag før jul. Vi ønsker vårt trofaste julekonsertpublikum og alle andre som trenger et pusterom i julestria hjertelig velkommen til Botne kirke søndag 18. desember, sier leder i HUK Jon Kåre Larsen.

HUKs tradisjonelle julekonsert i Holmestrands flotte sognekirke byr på høytidsstemning med vakker brassbandklang og allsang til kjente julesanger. Julestemningen vil bli satt fra første tone med en ekte julemarsj i "The Bells of Christmas" som bygger på melodien "Jingle Bells" og mer dombjellemusikk blir det senere i konserten når HUK trår til med "Sleigh Ride". For å krydre den litt eksotiske sansen, blir det også latinamerikansk sambajul med klassikeren "Feliz Navidad", forteller Larsen. HUK har satt sammen en variert julemeny av kjente norske julesanger med allsang og musikk fra andre land. "White Christmas" og "Pie Jesu" er to flotte eksempler på dette, sier HUK-lederen. Vi skal også framføre et vakkert og stemningsfullt stykke som heter ”In Perfect Peace”. Dette stykket framførte HUK sist i St. Giles Cathedral i Edinburgh under 90-års jubileumsturen i sommer. Nå gleder vi oss til å framføre stykket på hjemmebane i Botne kirke. ”Tubafruene” skal få briljere Akkurat som på vår nylig gjennomførte jubileumskonsert i Biorama, presenterer vi flere av våre glimrende solister. Tubafruene Arnhild Ovrum og Kristine Ynnesdal - gift med hver sin profesjonelle tubaist fra marinemusikken i Horten - skal framføre arien "Deep inside the sacred temple" fra operaen "Perlefiskerne" på euphonium. Vår principalkornettist, Tim Grov, er solist i "Alt legger for din fot" og i folkemelodien "The Shepherd's Song". - Vi holder på tradisjonen med at denne konserten skal være gratis for publikum, men det er som vanlig mulig å gi en gave til korpset ved utgangen til dekning av utgifter, avslutter Jon Kåre Larsen og ønsker alle velkommen til konsert og en riktig god jul.

 

Botne kirke, søndag 18. desember klokken 19.00 Fri entré - gaver til korpset kan gis ved utgaven. Vi har kortautomat!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page