top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJon Kåre Larsen

Drømmekonserter

Holmestrand Ungdomskorps (HUK) gir i sommer de musikalske drømmene en sjanse gjennom tre drømmekonserter. Miniturnéen starter i Hagemannsparken, fortsetter på Hvittingen – kommunens høyeste punkt og ender på havnivå, nærmere bestemt på nordenden av Kommersøya.

Konsertene samler et knippe spennende, underholdende og ikke minst drømmende musikk. Åpningen blir funky og heftig med stykket Dream Catchers. Når drømmene først er fanget går det slag i slag med musikk fra blant annet Les Miserablés, Riverdance og filmer som Rødt Hav og Da Vinci koden. Avslutningsvis tas publikum med på en seilas i Christopher Columbus’ kjølvann til den nye verden i Conquest of paradise. HUK lover publikum tre helt spesielle konsertopplevelser på mer eller mindre utradisjonelle arenaer. Konferansier på konsertene er Dagfinn Larsen.

FAKTA:

  • Torsdag 16. juni kl. 21.00 - Hagemannsparken Drømmekonsert Tradisjonell

  • Mandag 20. juni kl. 20.00 - Hvittingen Drømmekonsert Ekstrem

  • Søndag 26. juni kl. 15.15 - Kommersøya v/Fantebukta Drømmekonsert Spektakulær

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page