HUK - byens brassband
 • Dette er HUK    • Medlemmer    • Konserter og arrangementer    • HUKshop    • Grasrotandelen    • Oktoberfest 2017    

 

 

   Dette er HUK

Snarveier:
 Bli medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 293 007

 

 


HUK 85år

Velkommen til HUK!

HUK er et aktivt brassband med et variert og sammensatt repetoar. Vi har øvelse hver mandag kl. 18.30 på Sangen og Musikkens Hus i Nyveien i Holmestrand. Er du på leting etter et brassband og interessert i å være med i en musikalsk og svært sosial gjeng, er du hjertelig velkommen.

I 2017 har HUK vært en aktiv del av bybildet i Holmestrand i 96 år. Det kommer vi til å fortsette å være. At brassbandet fortsatt er høyst oppegående skyldes i stor grad at vi har evnet å tilpasse oss endringene i samfunnet. Både medlemmenes og publikums forventninger er i dag helt annerledes enn for bare få år siden. I HUK jobber vi derfor aktivt for ikke å komme i utakt med disse forventingene. Vi vet nemlig at stagnasjon er korpsbevegelsens største fiende.

HUK er tuftet på to grunnstener, nemlig det musikalske og det sosiale. Vi er et brassband som satser på musikalsk kvalitet tilpasset besetningens nivå og gode sosiale rammer rundt vår virksomhet.

Dette betyr på godt norsk at vi spiller musikk som gir medlemmene rom for musikalsk utvikling samtidig som vi tar en real fest, eller en felles tur når anledningen byr seg.

HUK driver voksenopplæring etter voksenopplæringsloven og NMFs læreplaner.

Velkommen til HUK - byens brassband
 Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

HUK - byens brassband